WSJ. е ново списание за милионери и ще се разпространява заедно с The Wall Street Journal, издаван от Dow Jones & Company на Рупърт Мърдок. Като начало милионерското приложение ще излиза на три месеца. Към двумилионния съботен тираж на вестника в САЩ списанието WSJ. ще бъде разпространявано в още 17 държави с тираж от 800 хил. копия.

"Нова+" ще предава риалити шоуто "Голямото раздаване на Опра" с култовата водеща Опра Уинфри. Победителят в риалити експеримента, в който целта е да се помогне на хора, изпаднали в беда, получава 1 млн. долара.

Милена Милотинова става директор на първата екотелевизия VTV. Програмата ще е 24-часова и ще е насочена към младежката аудитория. Освен собствената продукция ще бъдат излъчвани и едни от последните продукции на "Уърлдуайд Ентъртейнмънт", "Хистори Ченъл", "Фрийментъл медия", "Риджънт Ентъртейнмънт". VTV има покритие в почти цялата страна - гледат я абонатите на големите кабелни оператори. Главен мениджър на телевизията е Ани Илинчева, а директор новини и актуални предавания - Нина Спасова.