Матю Криймър
Матю Криймър

МАТЮ КРИЙМЪР е редактор "Специални проекти" в AdAge. Работил е и в списание PRWeek, където е завеждал отдел "Медии". Пише за New York Daily News и New York Observer, редовен участник е в бизнес предаванията на телевизиите NBC, ABC, CNBC, NPR. В AdAge отговаря за текстовете, свързани с медийния бизнес, маркетинга и поп културата. Тесен специалист е по въпросите на дигиталния маркетинг, новите медии и иновациите. Получил е множество награди, включително и на Общността на американските бизнес редактори и журналисти.

ДА, ТОВА СПИСАНИЕ Е ИСТИНСКА ЛЕГЕНДА в маркетинга и рекламата. AdAge се чете от всеки по света, на чиято визитка пише акаунт, криейтив или дизайнер.
Защо е толкова велико и популярно? Може би защото изключително професионално и компетентно представя най-новите тенденции в бранша. Или заради раздела криейтив, където може да се видят най-новите кампании на водещите агенции. Или заради вълнуващите разкази за фестивали и наградените ярки и блестящи идеи. Или заради собствените проучвания и класации като "Агенция на годината", "Кампания на годината", "Най-харесвана реклама" и т.н.