Списание EGO спира, тръгва GQ. Издателят Спас Русев постигна договореност с гръцката издателска къща "Либерис Пъбликейшънс" за създаването на съвместна компания. Тя има намерение да издава в България списанията на Conde Nast. Портфолиото на групата включва световни заглавия като Vogue, Vanity Fair, The New Yorker, Traveler, Glamour, GQ, W, Details, Self, Allure и др. GQ и Glamour ще се появят на българския пазар през 2009 година.

Без реклами ще са всички обществени телевизии във Франция. Това предвижда законопроект, който правителството прие неотдавна.
Ако се превърне в закон, "прочистването" на ефира ще започне от януари 2009 г. и ще завърши в края на 2011 г. А финансирането на обществените телевизии ще легне на гърба на телекомуникационните оператори и частните канали.

Тръгна "Градски вестник", издание на "Икономедия". Той е всекидневник и ще се разпространява в столицата безплатно в тираж 100 хил. копия. Насочен е към мислещите софиянци, ще им казва всичко важно, което се случва в техния град.