Едно пътешествие във времето с три тона желязо

МОИТЕ КЛИЕНТИ току-що бяха купили нов ресторант. Нов за тях, но същевременно и уникален. Поради факта, че и самата сграда била чисто нова, когато той отворил врати. Къщата била замислена и построена така, че да има ресторант на партера. Годината била 1900-та.
Другото също така интересно нещо било, че ресторантът никога не е бил ремонтиран или преправян сериозно. От време на време са му слагали по една боя. Все пак това е един век, но нищо по-сериозно. За целия този период никой не бе съумял да го съсипе. Може би ще ме разберете по-добре, ако ви кажа, че това бил първият ресторант в Швеция с вътрешна тоалетна. Влязохме вътре в началото на януари 2000 година и планирахме да го пуснем в експлоатация в целия му блясък към края на август.
По стените имаше двуметров панел от светложълти ръчно изработени плочки. Някои от тях бяха счупени. И както се сещате, не можеше просто да отидем в Mr.