Сергей Шардин, 
управител на "АТМ Електроникс"
Сергей Шардин, управител на "АТМ Електроникс"

ФТС е водещ доставчик на интегрирани управленски решения (ERP) от висок клас за страните от Източна Европа. Компанията има статут на Gold Certified Partner за Microsoft Dynamics в България и е изключителен дистрибутор на Maconomy за Централна и Източна Европа.

"АТМ Електроникс" ООД е българска компания, която предлага комплексни услуги в областта на асемблирането на електронни печатни платки, монтаж на модули и системи (т.нар. boxbuilding), както и провеждане на електрически тестове по спецификация и заявка на клиента. През 2009 г. АТМ спечели финансиране по оперативна програма "Конкурентоспособност" на ЕС по процедура "Технологична модернизация в малки и средни предприятия" за реализация на своя проект за технологична модернизация и внедряване на ERP система. "ФТС България" е избрана за доставчик на ERP решението заради дългогодишната си експертиза и многобройните успешно реализирани проекти.

- Г-н Шардин, каква беше мотивацията да включите внедряването на ERP система в своя проект за технологична модернизация?
- Поради сериозното разширяване на дейността и разрастването на "АТМ Електроникс" през последните години възникнаха проблеми, свързани с процесите на планиране на производството и управление на наличните ресурси.