Юлиана Иванова
Юлиана Иванова

ЮЛИАНА ИВАНОВА е на 30 години. Уеб мениджър на bTV от февруари 2009 година.
Работи с екип от уеб редактори и специалисти, както и представители на отделите "Новини", "Реклама", "ИТ". Координира работата с фирмите подизпълнители, които отговарят за техническата реализация на сайта. Преди това е работила като уеб мениджър и мениджър реклама и маркетинг в The Sofia Echo.

- Госпожо Иванова, кое наложи създаването на нов сайт на bTV?
- Създаването на нов сайт на bTV е резултат от желанието на медията да се развива по-интензивно и в интернет, като предостави на аудиторията нов медиен интернет канал, който предлага уникално съдържание. Основната цел на новата версия на btv.bg е

да привлече още по-голяма част от българските интернет потребители, повечето от които са млади и активни. За целта сме се постарали да направим сайт, който има модерна визия и функционалности, предлага голямо количество актуална информация и интересно видео. Освен това в този вид платформата предлага повече възможности за нестандартни рекламни форми, с което се стремим да задоволим нуждите на нашите клиенти за по-интересно и запомнящо се представяне в интернет.