Деян Дънешки е назначен за главен изпълнителен директор на "Български пощи". От края на миналата година оглавява изпълнителната агенция "Електронни съобщителни мрежи и информационни системи". Инженер е по изчислителна техника от Техническия университет. Бил е системен инженер в "Инфогард", технически директор и управител на "Нет ис". След сливането на "Нет ис" с "Грамма системс" става управител на "Грамма нет ис".

Кирил Вътев
е новият председател на Асоциацията на месопреработвателите в България. Той участва в управлението є от 11 години. Съсобственик и съуправител на "Тандем", на "Тандем - Габрово" и на веригата магазини "Полезно и приятно". Председател е на сдружението "Традиционни сурово сушени месни продукти". Завършил е Националната спортна академия, профил свободна борба. Преди две години бе сред 10-те финалисти в конкурса "Мениджър на годината", който нашето списание организира.

Стоян Мавродиев
оглави Комисията за финансов надзор. Новият председател досега беше зам.-председател на икономическата комисия в парламента. Бил е правен и данъчен консултант в българския филиал на PriceWaterhouse.