СТИЛЕН И ДИНАМИЧЕН ИЗБОР ЗА 21. ВЕК

ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ автомобилите с каросерия тип комби рязко промениха своето предназначение. Ако преди бяха предпочитани заради универсалността си и възможността за превоз на мебели например, то сега вече от тях се интересуват клиенти, водещи

активен начин на живот. Именно в големия багажник най-удобно се събират велосипеди, сърфове и други уреди за екстремни преживявания през уикенда.
Но не само начинът на живот определя новата роля на тези автомобили. Определението Sport дава ясно да се разбере, че универсалността може да бъде синоним и на спортни характеристики, доставяйки на водача удоволствие при бързо и безопасно шофиране.
Така че практичните доскоро товаро-пътнически версии все повече си изграждат имидж на стилни и динамични автомобили.
Типичен представител на новата вълна комбита е Opel Insignia Sports Tourer. Със своите пропорционални линии и елегантност той изглежда далеч по-

ярък и атлетичен от седана, лежащ в основата му. Но освен съблазнителния си външен вид колата - символ на най-новата история на марката, притежава и съвременно оборудване, хитроумно задвижване на четирите колела, изискан интериор с перфектно изработени детайли - качества, присъщи на конкурентите от премиум сегмента.