Васил Димитров
Васил Димитров

- Господин Димитров, какво е да управлявате радиогрупата на най-голямата медийна група в България - bTV Media Group? Отговорност или предизвикателство е името “bTV”?
- Да си част от групата на bTV е голяма чест, но в същото време и предизвикателство, защото открива много нови възможности за развитие. На практика bTV Media Group е не само най-голямата медийна група, но и единствената, която притежава и телевизии, и радиа. И самата тази ситуация спомага двата вида медии да правят крос промоции помежду си, a когато това се прави

умно и целенасочено, резултатите са повече от добри. Всички знаем, че за да заработи успешно една маркетинг стратегия, са нужни не само идеи и умения, а и средства. Ние сме една обединена структура, която може да си помага взаимно, и това спестява много допълнителни разходи за налагане на всеки бранд поотделно на пазара. А в случая говорим за 5 телевизии (bTV, bTV Comedy, bTV Cinema, Pro.BG, Ring.BG) и 6 радиа (Classic FM, Jazz FM, N-Joy, Z-Rock, Melody и 101 PRO.FM София) и няколко интернет платформи.