Шедьовърът на Samsung
Шедьовърът на Samsung

Шедьовърът на Samsung Cheil Worldwide, Мадрид, имаше удоволствието и предизвикателството да разработи новата кампания за телевизорите Samsung LED 9000. Изчистената визия и посланието "Това е моят профил. Представи си останалото. Шедьовърът на Samsung" не само подхождат на минималистичния стил на рекламите, които следва корейският технологичен гигант, но и определено възбуждат любопитството на потребителите.

Внимавайте с аромата Няма нищо по-хубаво, ако домът ви ухае на цветя, поле и трева. И това може да го постигнете, ако си купите ароматизаторите на Glade. Но внимавайте! От бразилската рекламна агенция Giovanni + Draftfcb предупреждават домакините, че миризмата на трева може единствено да накара техните съпрузи да си пуснат мач или направо да отидат на стадиона. И за да запазят домашния уют, препоръчват единствено цветното ухание. Една кампания, която определено ни кара да се усмихваме.

Назад към истинските игри Статистиката показва, че индонезийските деца гледат два пъти повече телевизия, отколкото връстниците им по света. Затова и UNICEF предприе широка кампания за насърчаване на здравословния начин на живот в тази азиатска държава.