Щастливо куче
Щастливо куче

Щастливо куче
Е, как да не купиш Purina на кучето си. Ако домашният ви любимец имаше перка вместо опашка, нямаше като Карлсон да отиде да живее на покрива, а щеше още по-бързо да стига до купичката с любимата суха храна. С тази закачлива визия криейтивите от Publicis, Канада, ни показват, че нерядко най-добрите реклами са тези, на които просто се усмихваш и които разбираш от пръв поглед. Но това се постига най-трудно. Затова едно голямо браво от нас.

Цветна романтика
Предизвикателството да рекламираш боя за коса, без да покажеш красиви и буйно развети коси, е голямо. Но Draftfcb + Shimoni Finkelstein Barki, Израел, ни доказват, че с повече въображение всичко е възможно. В новата кампания на Wella "Косата ви получава индивидуалност" (Your hair's got personality) виждаме как всеки отделен цвят (черен, червен, рус, кестеняв) не само преобразява жената, но и я отвежда на едно различно пътешествие.

Туристът
Не може да си истински турист и да не си снимал паметника на Колумб в Барселона, пикаещия манекен в Брюксел и фонтана "Ди Треви" в Рим.