Медии

Музикалният канал MTV ще излъчи повече от 200 епизода оригинална продукция в ефира на българската "Сити ТВ". Споразумението между двете телевизии бе обявено в средата на юни, а първото предаване, което ще зарадва зрителите, е риалити шоуто "Парис Хилтън - моята най-добра приятелка".

"Преди обед" е новото делнично магазинно предаване, което пуска в ефир от есента bTV. Елена Йончева, Жени Калканджиева, Драго Симеонов и Георги Тошев са сред популярните лица, които ще водят свои авторски рубрики в предаването. "Преди обед" ще представя историите на ярки личности, ще прави авторитетни коментари и ще дава различен поглед върху актуалните и любопитни теми от живота. Предаването е копродукция на bTV и продуцентските компании EyeVision и ShortCut на Мартин Захариев и Георги Тошев.

Део се завръща тази есен в ефира на "Нова ТВ" като водещ на един от най-успешните световни формати - X Factor. Продуцентите от "Паприка Латино" обявиха, че победителят в музикалното шоу ще запише сингъл в международно студио с подкрепата на Sony Music Entertainment.