Медии

Списание Rolling Stone спря да излиза на български език. Причината за решението на издателя е неблагоприятният икономически климат и медиен пазар в страната. Първият брой на музикалната библия се появи на български на 9 ноември 2009 г. За двете си години съществуване Rolling Stone издаде 21 броя, а на корицата на последния брой бе покойната британска звезда Ейми Уайнхаус.

Ники Кънчев стартира ново предаване от есента в ефира на "Нова ТВ". В "Ники Кънчев под наем" той ще помага на зрителите в проблемите, които имат. Ако искат да отслабнат, да ремонтират жилището си, да оздравеят, зрителите могат да потърсят тв водещия, а той няма да хаби сили и средства, за да им помогне. Вече има и интернет сайт, на който хората да пишат на тв водещия - www.nikipodnaem.novatv.bg. Предаването ще се излъчва от понеделник до петък и ще се прави от продуцентската компания на Нико Тупарев "Олд Скул".

Башар Рахал влиза в сериала "Стъклен дом". Актьорът, който живее в САЩ и се снима в редица холивудски продукции, ще се превъплъти в образа на Стефан Шакалиев-Шаки.