Samsung D7000 - домашно кино без компромиси

На преситения и брутално конкурентен пазар за телевизори рядко се появяват устройства, способни да издържат на най-взискателната критика. Новата серия D7000 LCD приемници с LED осветяване на Samsung не само успява да постигне това, но и допълнително да вдигне летвата.
Без преувеличение, D7000 е демонстрация за завиден инженерен талант, изключителен продуктов дизайн, както и презентация на най-добрите технологии в индустрията. Серията може да послужи като отговор на въпроса защо Samsung е най-бързо развиващият се бранд за потребителска електроника през последното десетилетие.
Дизайнът на D7000 превръща телевизора в произведение на изкуството. Ултратънката рамка на апарата (0,5 см) и неговата ефирна конструкция (максимална дебелина от 3 см) създават усещането за висяща във въздуха картина вместо за пластмасова кутия, пълна с електроника.
Качеството на възпроизвеждане на триизмерно видео превъзхожда всичко друго на пазара и вдига летвата дори спрямо по-ранните 3D LCD телевизори на Samsung, които и без това бяха най-добрите в това отношение.