ЗА CHIVAS BROTHERS Chivas Brothres са едни от водещите производители на скоч уиски и джин и са важна част от Групата Pernod Ricard - притежатели на елитни марки спиртни напитки и вина. В портфолиото на Chivas Brothers са включени марките: Chivas Regal, Ballantine's, Beefeater Gin, The Glenlivet, Royal Salute, Aberlour, Longmorn, Scapa, 100 Pipers, Clan Campbell, Something Special и Passport Scotch.

12 събития в 12 месеца, шестима утвърдени професионалисти и шестима млади, развиващи се таланти от различни области, важни за всекидневието на всички ни - това е CHIVAS 12 СТОЛА. В рамките на една година 12 специалисти ще дискутират заедно критични теми, касаещи необходимата промяна в предварително набелязаните сфери. Целта на дискусиите не е да предизвиква кръстосване на шпаги, а да определи отново значението на думата достойнство, да є помогне да намери подходящото място в съвременния живот - професионален, обществен, личен.
Серията от срещи CHIVAS 12 СТОЛА стартира през октомври с темата АРХИТЕКТУРА. През следващите 6 месеца ще се търсят посоките на необходимата промяна в областите ТЕХНОЛОГИИ, РЕКЛАМА, ФИНАНСИ, ЖУРНАЛИСТИКА и ИЗКУСТВО.
Изборът на темите за дискусия и техните участници става на сайта www.chivas12.bg - основен форум на инициативата CHIVAS 12 СТОЛА. Регистрация в сайта може да получи всеки с доказани интереси в съответната област. Участниците в уебдискусията ще имат възможност да гласуват за водещите 6 имена, които да заемат шестте стола на професионалистите около Кръглата маса на Chivas Regal. Най-активните и конструктивни участници в уебплатформата ще бъдат поканени на останалите 6 места, за да могат 12-те участници да покрият всички гледни точки и да потърсят заедно отговор на въпросите, вълнуващи и по-широката публика, и професионалната общност.
Chivas Regal търси не просто професионалисти. Търсят се съвременни рицари, които имат идеи и смятат за важно отстояването им в справедлива битка.
Архитектите и промяната
Първата кръгла маса Chivas 12 Стола събра едни от най-известните и утвърдени архитекти у нас. Имената на шестимата бяха избрани след оспорвано гласуване на сайта на инициативата www.chivas12.bg. Това са арх. Весела Мирянова, арх. Борислав Богданов, арх. Борис Енев, арх. Георги Коларов, арх. Пламен Братков и арх. Стефан Добрев. Те влязоха в тричасова дискусия с шестима от най-обещаващите млади специалисти в областта. Всички заедно коментираха значението на професионалното достойнство и като истински рицари отстояваха идеите си за промяна в статуквото на професията архитект. Участниците се обединиха около Манифест за осъвременяване на българското законодателство, свързано с архитектурата и строителството, предефиниране на критериите и за издигане обществения статут на професията. Над 60 архитекти и представители на фирми, свързани с архитектурния и строителния бранш, с подписа си подкрепиха идеите, залегнали в Манифеста.
Едно от най-луксозните уискита в света продължава да развива своята концепция в рамките на рицарската си кампания, която промени съвременните представи за социално отговорна стратегия. Chivas 12 Стола е интерпретация на съвременното рицарство, чиято цел е да превърне думите в дела, водещи до реални, положителни резултати. CHIVAS REGAL продължава да вдъхновява можещите, съживявайки ценности, от които съвременното общество неизменно има нужда.    

За повече информация: http://www.chivas12.bg