"МЕНИДЖЪР  НА ГОДИНАТА"  ЗА ПЕТИ ПЪТ

Ето така, почти неусетно, стигнахме до първия юбилей на конкурса "Мениджър на годината". През октомври за пети пореден път най-добрият, най-достойният и най-успешният сред нас ще вдигне в ръка кристалната статуетка.
Истина е, че от 2008 г., когато бе първото издание, досега се появиха доста подобни конкурси, някои дори успяха да спрат. През това време "Мениджър на годината" неслучайно се утвърди като най-престижната класация на успехите на бизнеса в страната.
Това е заслуга най-вече на участниците в конкурса - едни от най-силните личности в стопанското управление на България. Хора, които и в най-трудните години на кризата успяха да постигнат невероятни резултати. През тези пет години ние се убедихме, че мениджърите на България с основание могат да се гордеят с това, което са постигнали, че по резултати, образование и качества спокойно могат да се сравняват с колегите си в Европа и в света.
За утвърждаването на конкурса като най-важния и чакан в бизнес общността голямо значение има и начинът, по който се оценяват кандидатите.