Голф и други преживявания в напълно обновения комплекс "Света София"

Тази пролет любителите на голфа ще могат да се насладят на изцяло реновираното голф игрище "Света София" с 18 дупки, намиращо се в с. Равно поле, само на 20 минути от центъра на столицата. Комплексът подготвя бляскаво откриване, което ще се състои в началото на май.
Голф игрището на "Света София" е първото сертифицирано у нас. Отворено е през 2005 г., като през годините е било арена на много турнири, любимо място не само за голфърите, но и за техните семейства и приятели, за корпоративни събития, семинари, бизнес срещи, сватби. През 2009 г. започва цялостно обновяване на игрището. Дизайнът е поверен на ирландската легенда в голфа Пол Макгинли. След почти две години работа голф клуб "Света София" разполага с ново игрище, отговарящо на най-добрите световни стандарти.
Голф сезонът в софийския клуб "Света София" вече започна и вратите на обновеното игрище са отворени за всички. Клубът ще зарадва новите си посетители и редовните си клиенти с уроци за начинаещи и напреднали голфъри, има специални предложения за дамите, групови обучения, обновено меню в гурме ресторанта, разнообразни забавления като игра на петанка, крокет или футбол.
Комплексът има спа център с фитнес, финландска сауна, билкова сауна, парна баня, душ на удоволствията, ледена стая, релакс зона и басейн. Разнообразните масажи, ароматерапия, хидротерапия, апитерапия, ексфолиациите, спа ритуалите с морски водорасли и морска кал са изпълнени от професионалисти и обещават пълноценно възстановяване и релакс в луксозната и дискретна атмосфера. Басейнът е с минерална вода и разполага с вътрешна и външна част, както и с градина за слънчеви бани.
Традиционно голф клубът ще бъде домакин и на безплатната програма за деца към Българската голф асоциация, която започва през пролетната ваканция и включва транспорт, голф уроци и екипировка.
Голф клуб "Света София" предлага на най-запалените голфъри и атрактивни членски карти, като цената им варира от 500 до
3000 лв. за година. Официалното откриване на 4 и 5 май ще е с голф турнир и специални забавления.