Стартира национална екокампания в подкрепа на деца в нужда

Една необикновена кампания - GREEN ON, стартира в края на май в цялата страна. Тя е пряко ангажирана с опазването на околната среда и в същото време е в подкрепа на децата в неравностойно положение. Идеята е на маркетинговата компания "Нексиум" и обвързва естествената необходимост да ползваме торбички за пазар, за пренасяне на багаж, за плаж или за пътуване с две благородни каузи - подпомагането на фондация
I CAN TOO за изграждане на специализирани центрове за децата в нужда в Пловдив, Стара Загора и Бургас и зеленото бъдеще на страната ни.
"Нексиум" предлага екочанти от нетъкан текстил с уникален дизайн - GREEN ON, които допълнително се брандират по желание на партньорите. Част от продажбите на торбичките в магазините отива за подкрепа на деца с аутизъм и изграждане на центрове за тях в страната. Компаниите, които се включат в проекта, сами решават какъв процент да дарят.
Кампанията GREEN ON е единственият социален win-win проект (печели каузата, печели и бизнесът) и вече има подкрепата на фирми от цялата страна.