Бъдещето на домашните забавления

Със сигурност Samsung няма нужда да ни убеждава допълнително във високите качества на своите Smart TV телевизори. Въпреки това новите модели за 2012 г., наскоро представени и на българския пазар, продължават да вдигат летвата. Двете водещи серии са ES7000 (Series 7) и ES8000 (Series 8). Като ориентация за качествата на тези телевизори е достатъчно да споменем, че те са сериозно подобрение спрямо миналогодишните D7000 и D8000, които сами по себе си бяха най-добрите LED телевизори на пазара.
Двете серии развиват традицията на минималистичния и елегантен дизайн, познат от по-ранните модели на компанията. Ултратънката рамка на ES8000 и ES7000 (5 мм) и ефирната им конструкция (максимална дебелина от 3 см) създават усещането за висяща във въздуха картина вместо за пластмасова кутия, пълна с електроника.
Качеството на изображението е изключително, независимо дали става въпрос за съдържание със стандартна или HD резолюция, за 2D или 3D видео. Новите телевизори на корейската технологична машина показват кристална картина с разкошни цветове, дълбок контраст и тотална липса на "размазване" дори при най-динамичното видео.