Всеки ден задължителна доза ВИТАлност

Да ядем хляб е в гените ни. Гордейте се с това, вместо да го пренебрегвате заради клишето "На диета съм!". Впрочем, освен дето е клише, не е и вярно. Хлябът не е враг на стройната фигура, точно обратното е. Нещо повече, по-правилно е да мислим за него като източник на сила. А силата на хляба е в зърното, цялото зърно. В него се крият всички естествени фибри, витамини, минерали и полезни вещества, които дават незаменима енергия и здраве! Затова от незапомнени времена хората възпяват хляба и го поставят в центъра на трапезата, празниците и ритуалите си. Ако е пълно зърното, ще е пълна годината, вярвали те.
Пълно зърно за живот, пълен със сила, тонус, енергия, бихме казали днес. Именно от тази нова философия, философията за пълноценен живот, е вдъхновена серията оригинално българско производство на пълнозърнест хляб "Вита".
Кратък разбор на понятието "пълнозърнест" означава, че всички части на зърното (обвивка, зародиш и ендосперм) се използват и нищо не се губи в процеса на смилане на брашното.