Как да изберем  B2B платформа

1. Изберете платформа с висока посещаемост
Съвременните В2В (business-to-business) системи с висока посещаемост имат отлична оптимизация в търсачките и филтрират случайната аудитория. Tехните посетители са потребители, които се интересуват от определени стоки и услуги, т.е. готови са да купуват. За бърз резултат изберете платформа, която е изминала своя път на развитие и функционира ефективно.

2. Заложете на многоезична платформа

Регистрацията в национален В2В каталог няма да разшири международните позиции на вашата компания. За това обаче може да ви помогне включването в голям международен многоезичен ресурс. Потребители от цял свят ще започнат да откриват продуктите ви с търсене на родния си език и това ще ви осигури нови пазари.

3. Не забравяйте за конкуренцията
Азиатските електронни каталози са наводнени с хиляди евтини оферти от китайски производители. Дори едно изключително предложение няма шанс да бъде забелязано тук.
За щастие, съществуват международни електронни каталози извън монопола на националните производители. Убедени сме, че те са правилният избор за вас.

4. Следвайте вашите бизнес цели

Не забравяйте, че платеното участие осигурява сериозни преференции. Като правило платените регистрационни пакети в В2В платформите са готов маркетингов план. Те включват възможност за уникално URL на вашата компания, добри позиции за вашите стоки и услуги в уебтърсачките и във вътрешния продуктов каталог. Ако искате да продавате само в Латинска Америка, съвременният В2В ресурс ще ви осигури прецизно географско таргетиране към този регион.

На всички изброени препоръки отговаря международната търговска В2В платформа ALL.BIZ (www.all.biz). Цялата информация в нея е достъпна на 26 езика. С годишна аудитория от 247 млн. потребители ALL.BIZ е в топ 500 на най-посещаваните уебсайтове.