Зала за скуош, в която може да стимулирате тактическото си мислене
Зала за скуош, в която може да стимулирате тактическото си мислене

Наясно сме, че спортът и активните упражнения осезаемо тонизират тялото и трайно подобряват настроението. Това важи не само за всеки мениджър, на когото му се налага всеки ден да взема ключови решения за развитието на бизнеса, но и за служителите, които управлява. Въпросът е къде можем да намерим точното място и специално отношение, което да осигури не само индивидуални ползи, но и да сплоти екипа по напълно нов, нестандартен начин. Представете си тиймбилдинг в уникалната атмосфера на новия Orange Fitness, който се намира на последния етаж на търговски център Paradise в София и има невероятна гледка към Витоша. Висококвалифицирани треньори ще ви мотивират да постигнете набелязаните цели, използвайки най-нови фитнес методики и техники. Ще ви помогнат да подобрите както своето здраве, така и на хората ви. В същото време духът на колектива ще укрепне. На практика тази форма на тиймбилдинг се реализира чрез комбинация от иновативни фитнес програми и най-високо ниво на обслужване.
Клубът предлага индивидуално и корпоративно членство. За корпоративните посетители се провеждат специални групови занимания в удобно за служителите време. Модерната фитнес атмосфера позволява общуването между колегите да се превърне в приятелско, като по този начин конфликтите във фирмата значително намаляват, а работата върви по-гладко. Не трябва да се подценява и възможността за създаване на нови контакти тук.
Представете си колко би се увеличила производителността ви, ако работехте пълноценно през цялото работно време. Концентрацията на вниманието пряко зависи от състоянието на съзнанието ни, а мозъкът не е изолиран от тялото - той може да работи нормално само тогава, когато не му се налага да се разсейва, докато отстранява "аварии" в организма. Задълбочени изследвания показват, че само след 50 минути спорт адекватността ни се повишава с 37% и правим по-добри преценки. Какъв по-добър начин да се погрижим не само за своето физическо и ментално здраве, но и на хората, които работят за нас.
На територия от 4600 кв.м са разположени тренажорна зала с висококачествено оборудване на марката Life Fitness, зона за функционални тренировки, кристално чист басейн с 5 коридора на дължина 25 м, място за релакс, 2 финландски сауни, 2 инфрачервени сауни и парна баня. Тук се намират два от най-модерните кортове за скуош, игрище за бадминтон и тенис на маса. Впечатляващ е единственият в София басейн със солена вода, пречистван чрез електролиза - тази технология елиминира ползването на хлора и силно намалява използването на химически препарати. Предлагат се над 20 вида групови програми, голяма част от които могат да бъдат посетени само в Orange Fitness: йога, пилатес, спининг, аквааеробика и др.
Екип от находчиви треньори, редовно обучавани и атестирани, провеждат персонален тренинг и работят с хора със здравословни проблеми. Чрез специално разработена система постигат и отчитат резултати като визия и здравословно състояние, които повишават работоспособността и самочувствието. Един час в клуба е напълно достатъчен за рязкото повишаване на увереността на мениджърите преди вземането на следващото важно за тях решение.    

За повече информация www.orangefitness.bg