На Светослав Гаврийски се доверяват 20% от анкетираните
На Светослав Гаврийски се доверяват 20% от анкетираните

Светослав Гаврийски, главен изпълнителен директор и председател на управителния съвет на Алианц Банка България, е мениджърът, който се ползва с най-голямо доверие сред бизнеса. Това показва второто национално допитване на "Мениджър" "На кого бихте поверили парите си?" - въпрос, който зададохме на 290 водещи мениджъри от различни браншове.
Светослав Гаврийски събира доверието на 20% от участниците. Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор и председател на управителния съвет на УниКредит Булбанк, със 17,5%, и Петър Андронов, главен изпълнителен директор на СИБанк и регионален мениджър на KBC Group за България, с 10%, оформят челната тройка. В нея съвсем разбираемо, когато става дума за пари, са водещи банкери. Резултатът показва, че предприемачи и мениджъри продължават неотменно да им вярват въпреки сътресенията през последните месеци.
Но класацията не е за банка или банкер, а за висши мениджъри, за личности, на които бизнесът най-много се доверява и оценява техните делови, професионални и човешки качества, техния морал и коректност.