Румен Стамов, директор „Частно банкиране“ във Fibank
Румен Стамов, директор „Частно банкиране“ във Fibank

Третата по активи банка в България - Първа инвестиционна банка, предлага ексклузивна персонализирана услуга - Fibank Частно Банкиране. Клиентите получават бърз и лесен достъп до абсолютно всички инвестиционни възможности, предлагани у нас. Едно от основните предимства е личният контакт с персонален частен банкер, който предлага конкретни финансови решения и индивидуални съвети, които са винаги съобразени с очакванията на конкретния клиент и неговите лични изисквания.
"Работим с клиенти от всички сектори на икономиката. Важно е да уточня, че това са както физически, така и юридически лица. И с гордост мога да заявя, че нашите клиенти представляват едни от най-успелите и влиятелни личности и фирми в своите области в България. Клиентите ни не правят компромиси с качеството: те изискват най-доброто. Ето защо в нашата работа залагаме на високо ниво на професионализъм, широка финансова експертиза и проактивно отношение", споделя Румен Стамов, директор "Частно банкиране". Владислав Хаджидинев, главен експерт в банката, допълва: "С услугата Fibank Частно Банкиране аз и моите колеги се грижим клиентите ни да получават много повече от стандартните банкови продукти, като кредити, срочни депозити или дистанционно банкиране. Благодарение на богатия ни опит предлагаме застрахователни продукти, ексклузивни кредитни карти (като MasterCard World Elite), данъчни и правни консултации и индивидуални инвестиционни решения. Стремим се да предлагаме на клиента точно това, от което той се нуждае в дадения момент".
Важен фокус в частното банкиране на Fibank е финансовото планиране и индивидуалните инвестиционни решения. Екипът на банката е съставен от доказани икономисти и портфолио мениджъри, които работят успешно на българския пазар повече от 20 години. С дългогодишния си опит служителите на банката помагат на клиентите в успешното управление на техните активи. С финансови решения като доверително управление, Fibank Частно Банкиране предоставя възможност на всеки клиент да увеличава спестяванията си, използвайки професионални инвестиционни стратегии.
"Нашата работа е да помогнем на всеки клиент, който използва възможностите на Частното банкиране на Fibank, да постигне своите финансови цели, като го подкрепим с опит и експертиза в управлението и увеличаването на неговите инвестиции. Предлагаме специални условия и за фирмите. Заповядайте в офисите на Първа инвестиционна банка, за да обсъдим възможностите пред вас в детайли", приканва Румен Стамов.