Нов стандарт за "идеално гладко"

Ежедневието на модерната жена е като безкраен тест за издръжливост - всяко следващо ниво я прави по-завършена и я приближава до съвършенството. А животът є се е превърнал в постоянна надпревара за постигане на идеала за женственост и сила в едно. Жената на новото време иска да изживее дните си спонтанно и пълноценно. Тя рядко греши. Взема правилни решения, защото е информирана. Търси и открива съвременните технологични новости и удобства, които много по-бързо да я доближат до мечтаната цел, утвърждавайки нейната индивидуалност.
Смартфонът, мобилната интернет връзка, GPS навигацията, всички нови технологии, включително и модерните лазери за борба с окосмяването, категорично присъстват в живота на съвременната жена. А красивата, здрава, кадифена кожа е основна и неопровержима предпоставка за съвършената є визия. Гладката естествена обвивка на красиво оформеното женско тяло е задължителна през всички месеци на годината.
Еволюцията на технологиите налага на жената ново мислене и приоритети. До 1997 г. светът познаваше 3 основни метода за епилация - коламаска, бръснене и електрически епилатор. Общото между трите е, че са рутинно повтарящи се занимания и нито един от тях не унищожава космите. Докато лазерната епилация може да премахне окосмяването по тялото, ефективна е и с дълготрайни резултати. Лазерите елиминират космите, като с всяка следваща процедура те стават по-малко и по-светли.
Едни от най-модерните и бързи лазери в България са в лазерен център Versus.

ПРЕДИМСТВАТА:

ЗДРАВА КОЖА И ПРЕЦИЗНОСТ
Редовното бръснене и мъчителната коламаска са напът да бъдат забравени и оставени в миналия век. Резултат от бръсненето е тежка сухота и лющене на кожата, а при по-агресивни методи като коламаската се появява дразнещо зачервяване и растящи навътре косъмчета. Светлината, която лекарите на Versus прецизно използват, не предизвиква никой от по-горните неприятни ефекти, а кожата остава гладка и нежна.  

СКОРОСТ И КОМФОРТ
В едно общество, в което времето е пари, а ролите на жената са многобройни, всяка минута е ценна. Лазерната епилация унищожава космите светкавично. За една секунда може да бъдат поразени безброй косми върху дадена повърхност. В зависимост от зоната, която се третира, сесията лазерна епилация може да отнеме от една минута за по-малки зони до половин час за по-големи части от тялото. Пестят се време, усилия и пари. Резултатите са повече от категорични само дни след първата процедура.
В лазерен център Versus епилацията на бикини зона е в рамките на главозамайващите 5 минути и се извършва средно през 60 дни. Сесията на 1/2 крака трае 20 минути, на ръце - 15 мин., а на подмишници - само 1 минута.

НОВО САМОЧУВСТВИЕ
Жената със съвършено гладка кожа може да мисли за хиляди неща, но никога няма да се тревожи дали може да си позволи изрязано секси бельо, няма да носи камуфлажни тъмни чорапогащници или да слага силен грим в отчаяни опити за безупречна визия. С помощта на лазерите модерната жена никога не е била по-естествена и импулсивна.
От лазерен център Versus гарантират, че ще се влюбите в новата си кожа. Убедени са, че ще намерите нови интересни предизвикателства, в които да инвестирате цялото спестено време от лазерната епилация. Лекарите уверяват, че обезкосмяването с лазер е едно от най-добрите решения, които някога сте вземали за себе си. Защото личният комфорт е много важен за една успяла жена, а съвършената гладка и кадифена кожа е необходимо и достатъчно условие за добро самочувствие.