Виж света по нов начин

Повече от 200 милиона души по целия свят виждат живота през стъкла на Carl Zeiss Vision. Всички те се доверяват на качеството на марката Zeiss. И съвсем основателно - от 2005 г. насам Carl Zeiss Vision развива концепцията за модерни и луксозни оптики, за оптични центрове, ориентирани към индивидуалните визуални потребности на всеки клиент. До момента оптиките от тази верига са стотици, разположени във всички краища на света, като всяка от тях отговаря на наложените стандарти за точност, надеждност и качество.
Какво отличава ZEISS EXPERIENCE CENTER от останалите оптики?
В модерния център екип от висококвалифицирани оптици и консултанти ще помогне да изберете най-подходящите очила съобразно зрителните ви потребности. Защото идеално зрение може да имате само когато очилата са съобразени с формата на лицето, позицията на очите и много други индивидуални параметри.
Три са основните моменти във философията на ZEISS EXPERIENCE CENTER:
l висок стандарт на обслужването;
l използване на най-новите технологии и техники за измерване;
l качество и прецизност при производството на всяка леща ZEISS.
Прецизното центриране на лещите при изработка на очилата е единственият начин уморените очи да останат завинаги в миналото. Резултатът e много добър зрителен комфорт и широко зрително поле.
По време на работа, отдих или спорт Carl Zeiss винаги намират най-удачното решение за оптимален комфорт и сигурност във всеки един момент.
Поверете грижата за зрението си на нас!    

Контакти:
Zeiss Experience Center
http://zeisscenter.bg/
https://www.facebook.com/zeisscenter
София
бул. "Черни връх" №100
Paradise Center, етаж +1
0884 20 11 71
store@zeisscenter.bg