"Аркон Консулт" расте заедно с клиентите си

Представете си, че в главата ви се е зародила бизнес идея, която искате да развиете, но не знаете как и откъде да започнете, а още по-малко как да я финансирате и развиете. Ако ви звучи познато, вероятно имате нужда от партньор, който знае отговорите.
Ако сте от тази порода смели хора, които въпреки кризата са решили точно сега да стартират собствен бизнес, най-логично е да се обърнете към професионалисти като "Аркон Консулт". Защото е по-лесно да станеш предприемач, ако преди това разполагаш с пазарно проучване, икономически анализ, финансова стратегия и професионално изготвен бизнес план. Това е причината, поради която

портфолиото на предлаганите от дружеството услуги се обогатява непрекъснато.
Началото е положено с предоставянето на квалифицирани счетоводни услуги, данъчни и финансови консултации, по-късно към тях се добавят услуги по управлението на персонала и юридически услуги, а от тази година - и сертифицирани преводачески услуги и легализация на документи.
Отскоро заработи и новият интернет сайт на "Аркон Консулт" с коментари на бизнес казуси от практиката, уникални

Календар на гражданите и Календар на счетоводителите, които напомнят за изтичането на крайните срокове и предупреждават за санкциите при закъснение. Сайтът непрекъснато се развива и разчита и на обратната връзка с клиентите и потребителите.
"Нашите клиенти могат да ползват

всички бизнес услуги на едно място, без да влагат допълнителни средства - казва управителят на "Аркон Консулт" Венета Димитрова и добавя: - Всеки бизнес трябва да дава или да казва нещо ново на клиентите, да съчетава в себе си полезност и информираност." Новаторските идеи изискват повече време, но си заслужават усилията, защото бизнесът трябва да има своята социална отговорност, да съчетава в себе си и възпитание в ценности. Водени от тези принципи, ние подкрепихме интересен и иновативен проект на рекламна агенция "Аркон Нет", част от нашата бизнес група - производството на

първите безплатни киоски за зареждане на различни видове мобилни устройства. Пилотните два киоска бяха инсталирани в болница "Токуда" и вече може да се ползват от всички посетители. Съоръжението дава възможност за предоставяне под наем на рекламни площи, носещи допълнителна информация на посетители, клиенти, пациенти.
"С какъвто и бизнес да се захванете, най-важното е да надхвърлите очакванията на клиентите си, да ги ангажирате и завладеете. Ако го направите, те ще се връщат при вас отново и отново. Дайте им това, което искат, и малко повече. Дайте им свободата на избор и резултатите няма да закъснеят", съветват експертите от "Аркон Консулт".