Джъд Лоу и Джанкарло Джанини блестят в новия филм на Johnnie Walker Blue Label
Джъд Лоу и Джанкарло Джанини блестят в новия филм на Johnnie Walker Blue Label

Актьорите Джъд Лоу и Джанкарло Джанини са звездите и във втория кратък филм на Johnnie Walker Blue Label - "Облог между джентълмени II", режисиран от Джейк Скот. Поредицата от филми на този премиум бранд разказва историята на облог между двама мъже, борещи се за личен напредък чрез търсене на наистина изключително преживяване.
"Облог между джентълмени" представя Джъд Лоу в ролята на човек, който въпреки че притежава всичко, използва облог като повод да предизвика себе си и да се пребори за нещо, което силно желае да притежава, но не може да си купи с пари.
"Облог между джентълмени" е вдъхновен от коктейла Gentleman's Wager, с който Ерик Лоринч печели титлата "Барман на годината" в най-престижния конкурс за бармани Diageo Reserve World Class 2010 г. Това е коктейл, вдъхновен от историята, майсторството и характерa на Johnnie
Walker Blue Label, пресъздадени и в краткия филм "Облог между джентълмени". Рецептата въплъщава откривателския дух, редките преживявания и напредничавата индивидуалност на напитката. Както самият филм, тя e елегантнa и дава възможност на главния герой, Johnnie Walker Blue Label, да изгрее в пълен блясък.
Премиерата на "Облог между джентълмени II" беше в италианската столица в края на октомври, а гостите бяха докарани на събитието с кордон от 30 ретро автомобила.
Историята е продължение на едноименната първа част, излязла миналата година, и в нея мистър Лоу отново си партнира с ненадминатия Джанкарло Джанини. Този път предизвикателството е още по-сериозно.
Пилотите от "Формула 1" Дженсън Бътън и Мика Хакинен, както и чаровната Джао Уей форсират интригата в тази италианска афера. Снимките на новото видео са направени в шармантната "Вила Мондрагоне" и по спиращите дъха склонове на Фраскати, близо до Рим.   

Gentleman's Wager

9 части Johnnie Walker Blue Label
2 части шери Pedro Ximйnez
1 част бренди Poire Williams
3 капки битер Peychauds

Налейте всички съставки в чаша за уиски (rock glass) и разбъркайте внимателно.