Идеална чистота и ред в един завод 
в България
Идеална чистота и ред в един завод в България

Почти бездефектно производство съществува в България, от Ботевград тръгват електронните платки и контролери за управление на чистачките и осветлението на "Ролс-Ройс", "Мини Купър", "Волво", "Фиат", "Крайслер" и други. Само един на един милион елемента дава дефект. Този изключителен резултат се случва в "Интегрейтид микроелектроникс България" (IMI BG, позната в миналото като EPIQ).
Компанията продължава традиции още от 60-те години на миналия век, когато в Ботевград е създадено Държавното стопанско обединение "Микроелектроника", в което работят 4500 души. Днес негови наследници са няколкото завода в Ботевград, два от които са на "Интегрейтид микроелектроникс България". 92% от продукцията е предназначена за автомобилната индустрия, останалата част е индустриална и потребителска електроника.
За компанията, отличник в качеството, вече работят над 2000 души. Тя съществува самостоятелно от 90-те години, като първоначално е част от белгийската Sigma-Delta, впоследствие EPIQ. През 2011 г. е придобита от филипинската група Integrated Micro-Electronics, Inc., която е на 18. място сред 50-те най-големи доставчика на производствени услуги за електроника в света и на 7.