АНГЕЛ АНГЕЛОВ е роден на 22 януари 1982 г. в Пловдив. През 2000 г. завършва езиковата хуманитарна гимназия "Проф. д-р Васил Златарски". А през 2004 г. завършва Business Studies в The Nottingham Trent University, Англия. Оттогава е активна част от семейния бизнес. Председател е на борда на директорите на "Сити Клиник".
АНГЕЛ АНГЕЛОВ е роден на 22 януари 1982 г. в Пловдив. През 2000 г. завършва езиковата хуманитарна гимназия "Проф. д-р Васил Златарски". А през 2004 г. завършва Business Studies в The Nottingham Trent University, Англия. Оттогава е активна част от семейния бизнес. Председател е на борда на директорите на "Сити Клиник".

Господин Ангелов, семейството ви има много интереси и проекти - производството на храни, търговия и здравни услуги. Не са ли твърде различни като области? С коя част от бизнеса се занимавате вие?
- Компанията е основана преди почти 25 години от баща ми и чичо ми. Тя започва като фирма за търговия с хранителни продукти, след което става и производител на пилешко месо, за да бъде днес най-големият производител на месо изобщо в България. За тези години компанията се разрасна органично с бавни и стабилни стъпки и днес е достатъчно стабилна, за да ни позволи да инвестираме и в други сектори. Преди десетина години инвестирахме в завод за производство на слънчогледово олио и в момента предлагаме най-популярната марка на пазара - "Бисер". Ние имаме и една от най-добрите изби в България, в която произвеждаме висококачествени вина - "Ейнджълс Естейт", които взеха медали на много престижни изложения. Преминахме през продуктите от първа необходимост, имаме премиални продукти като висок клас вина и развиваме дейност в сферата на здравните услуги.