На море през септември

Лятото не свършва с края на август. Почивките - също. Забавленията и спокойният отдих продължават през септември - месеца на топлите прегръдки край басейна, приятното слънце и прохладните вечери.
По-вероятно е през септември да намерите хотел, който отговаря точно на по-високите ви изисквания, а в същото време е с по-изгодна цена. През този месец на повечето работни места е по-лесно да вземете отпуск, тъй като всички колеги вече са се върнали от почивка. Задръстванията на път към морето също ги няма. Времето не е нито много горещо, нито прекалено хладно. И най-вече - спокойствието е налице!
Това е месецът на почивката след лудото или работното лято. Времето, в което изцяло да се отдадете на любимите си хора. Затова септември е много подходящ да прекарате уикенд или цяла седмица със семейството, децата или любимия човек на една педя от морския бряг.
Но изборът на хотел не се ограничава само до първа линия на морето. Обикновено търсите вкусна храна, добро обслужване, чист басейн, удобни стаи и малки, но важни детайли, които правят живота по-приятен. А през септември няма да се наложи да правите компромис с някое от желанията си.
Един от хотелите, който може да отговори на вашите стандарти както през силния сезон на морето, така и през септември, е Zornitza Sands SPA. Той се намира в китния залив в края на Свети Влас. Красивата природа там е съчетание между свежестта на морския бриз и чистия въздух на внушителната Стара планина.
Zornitza Sands SPA разполага с просторни стаи и всички са с изглед към морето. Зелените площи на комплекса са гаранция за приятен отдих, а големият басейн, който има подгряваща система, ви дава спокойствието, че дори морето да е бурно или студено, почивката ви няма да се провали.
А ако си мислите, че на море през септември е скучно, комплексът ще ви опровергае, защото осигурява забавления за малки и големи. Професионалните аниматори организират весели програми от сутрин до вечер, в които може да се включите сами,
с човека до вас или с цялото семейство.   

Краят на лятото тази година определено няма да бъде край на почивката. Не отлагайте повече. Веднага може да направите резервация в Zornitza Sands SPA на тел. +359 554 91 916 или на имейл zornitza.sands@gmail.com.
А повече информация за комплекса може да намерите на zornitzasands.com
Очакваме ви на вашетомясто за почивка!