Христина Ванчева е начело на агенцията от 2007 г.
Христина Ванчева е начело на агенцията от 2007 г.

Христина: Избягвам да боравя с клишета и обещавам това да е първото и последното, но сякаш наистина най-важното е да обичаш работата си. За мен това е задължително и недостатъчно условие. Не харесвам думата "работохолик", защото съдържа негативна конотация за пристрастеност. Предпочитам да казвам, че сме "работофили", защото наистина всички много обичаме работата си и това е един от най-силните мотиватори за нашите успехи.

- Вашата агенция работи с постоянство и последователност по визията на конкурса още от първото му издание, вие сте създатели на всичките незабравими спектакли на заключителните церемонии. Защо според вас конкурсът "Мениджър на годината" успява да се развива и събира все повече популярност през годините?
Христина: Мисля, че едно от нещата, които доведоха до неговия успех, е уникалността му. "Мениджър на годината" не е просто едно събитие, а бизнес платформа, в чиято основа стои списание "Мениджър" - създател и основен организатор на конкурса. Това е формат, който беше нещо невиждано по онова време на нашия пазар.