Нашата най-голяма цел е отново да съберем в конкурса най-добрите мениджъри
Нашата най-голяма цел е отново да съберем в конкурса най-добрите мениджъри

Вече сме в 10. издание на конкурса "Мениджър на годината". Към лидерите на най-големите и успешни компании в България пътуват писма за номинации. Приемаме регистрации за участие и на специалния сайт на конкурса mng.manager.bg, както и на адрес: София 1000, ул. "Сердика" № 13.
Тази година е първият юбилей на нашия конкурс, наградите имат висока стойност. Очакваме в надпреварата за кристалната статуетка да се включат повече мениджъри, каним да подадат документи и всички участници от деветте години досега, които имат високи резултати.
Нашият конкурс е толкова силен, защото са силни лидерите, които се състезават в него. В деветте години досега са участвали най-големите мениджъри у нас. Сред победителите досега шестима са българи и трима са чужденци, сред финалистите чужденците са 16.
Девизът на конкурса тази година е "Мениджър на годината" отличава лидерите днес, вдъхновява лидерите утре". В надпреварата участват само мениджъри на светли компании, с ясно финансиране, дейност, приходи и с висока репутация.