ЛИЛИЯ МАРАВИЛЯ: ПУБЛИКАТА СЕ ВЪЗПИТАВА, НО С ДОБРИ ПРИМЕРИ

Филмът "Love.net" и особено сериалите "Под прикритие" (БНТ) и "Връзки" (bTV) я направиха известна за широката публика, но вярната театрална аудитория познава Лилия Маравиля от години. И я обожава. Вероятно заради финеса и ненатрапчивостта є ("Не мога да бъда нахална или агресивна", ми казва между другото), но още по-вероятно заради забележителното и присъствие и талант в каквито и роли да ги проявява.
Тя не държи да бъде (и не е) част от обичайния медиен шум, което, да признаем, изисква сериозни дози себеуважение и самопознаване. Вече стана ясно защо є се възхищаваме, а за последните си проекти и новите професионални предизвикателства тя разказа специално за "Мениджър".

Свикнахме да те гледаме на малкия екран, но изявите ти на сцената не спират да очароват публиката. Разкажи ни за последните си проекти?
- Да, театърът е голямата ми любов. Тази година имахме премиера на "Всичко или нищо", една пиеса, в която участвам с Ирини Жамбонас и Христо Шопов, написана специално за нас и режисирана от Лиза Шопова.