Гладът
Преди 10 години майстор готвачът Бьорн Францен (Bjorn Frantzen) отваря първия си ресторант. И само след около месец вече има своята първа звезда на Michelin
Само година след като бива удостоен с първата си звезда, получава и втора. Двузвездният му ресторант бил изключително успешен и постоянно пълен, класиран на първо място в Швеция и на 20. в света. Само година по-късно се изкачва от 20. на 12. място. Това се казва успех. И точно тогава, какво мислите, прави Бьорн Францен - затваря ресторанта си.
Да затвориш ресторант с доказан световен успех само за да създадеш нещо по-добро, говори за много големи амбиции. Големите майстор готвачи, любителите на храната и журналистите, занимаващи се с кулинария, всички до един клатели глави - дали е амбиция, или просто високомерие? Самоувереност или пристъп на лудост? Може би всичко взето заедно. Ресторантът на Бьорн Францен бил затворен в продължение на 2 години и всички в гастрономическия свят се чудели какво ли ще направи. Дали не се е побъркал тотално? И ето че изведнъж се появява анонс към всички последователи.
Изцяло нова локация в централен Стокхолм.