11 мига от конкурса
11 мига от конкурса

Скъпи читатели,
С гордост Ви съобщаваме, че вече стартирахме конкурса “Мениджър на годината 2018” - най-престижното и обективно национално бизнес състезание.
11. издание на конкурса отново ще събере, представи и награди големите личности в бизнеса, хората, които създават качествени продукти, които осигуряват много работни места, плащат данъци, внедряват нови технологии и прилагат най-високи стандарти.
Защо казваме, че конкурсът “Мениджър на годината” е най-обективното национално бизнес състезание в България? Защото участниците се оценяват от световната консултантска компания “Делойт” по специално разработена за конкурса методология в три етапа. Първият е по документи - участниците трябва да имат 20 млн. лв. оборот или 50 души персонал, от поне две години да управляват компанията и половината от времето да живеят в България. Във втория се оценяват финансовите резултати и добрите управленски практики. Излъчват се десет финалисти.
Третият етап е за оценка на личностните качества на финалистите. Съдружниците в “Делойт” правят интервюта с всеки, с подчинени и партньори и изготвят 360-градусова оценка. После обществен съвет от личности с безукорна репутация валидира оценките. Няма пари под масата, няма втори план. “Мениджър” и “Делойт” гарантираме за това.
През тази година патрон на конкурса е президентът на Република България Румен Радев.
Tова е категоричен израз на подкрепата, която президентската институция оказва на конкурса.
Заключителната церемония 2018 съвпада с 20-годишнината на списание “Мениджър”. Това е още една причина да погледнем напред в бъдещето. През тази година конкурсът и заключителната церемония ще носят нова емоция и нов заряд.
Всеки участник е победител в конкурса, който утвърждава престижа на мениджърската професия. Затова Ви каним да подадете документи за участие. “Мениджър на годината” дава добавена стойност на всеки, който се включи в него.
Без състезание няма победа.
Очакваме Ви в конкурса!    

Списание “Мениджър”