МЛАДЕН ЙОРДАНОВ е изпълнителен директор на "Лагардер Травъл Ритейл". Част е от екипа на компанията от самото є създаване през 2008 г., като е заемал последователно позициите финансов директор и директор търговска мрежа. Завършил е финанси в УНСС.
МЛАДЕН ЙОРДАНОВ е изпълнителен директор на "Лагардер Травъл Ритейл". Част е от екипа на компанията от самото є създаване през 2008 г., като е заемал последователно позициите финансов директор и директор търговска мрежа. Завършил е финанси в УНСС.

Господин Йорданов, как се развива бизнесът на "Лагардер" у нас и какъв растеж постигнахте през 2018 г.?
- Продажбите на компанията бележат ръст с близо 24% за 11-те месеца на годината, като съпоставимите ни обекти растат с повече от 20% спрямо същия период на 2017 г. Очертава се годината да е много добра за финансовия резултат на бизнеса ни в България.

- Какъв е потенциалът на пазара за увеличаване на продажбите и развитие на търговската мрежа през 2019 г.?
- Планираме устойчив ръст на продажбите за 2019 г., като основни фактори ще са нарастването броя на пътниците на трите основни летища в страната, както и развитието на третия метродиаметър в София. Очакваме концесията на летище София да ускори развитието на бизнеса в пътнически зони в столицата. Съществени фактори за постигането на резултатите ни в България ще са наличието на политическа и икономическа стабилност в страната и региона.
Съвместно с екипа работим активно за развитието на търговската мрежа в България, като през 2019 г. планираме до открием нови 15-20 обекта.


- Как осигурявате необходимото качество на обслужване на вашите клиенти?  
- Основният актив на "Лагардер Травъл Ритейл" са хората, затова продължаваме да инвестираме в развитието на нашите служители и партньори, като внедряваме различни системи за обучение, мотивационни програми и създаваме по-добри условия на труд. Наша цел е ежедневно да демонстрираме и споделяме с нашите клиенти ценностите на компанията, а именно: стремеж към съвършенство, иновации, адаптивност, етичност, ентусиазъм и екипен дух.   

 

"ЛАГАРДЕР ТРАВЪЛ РИТЕЙЛ" в България е част от френската "Лагардер Травъл Ритейл" - световен лидер в търговията в пътнически зони, с оборот за 2017 г. в размер на 4,5 млрд. евро, оперираща над 4500 търговски обекта в 34 държави на 5 континента. Компанията присъства вече 10 години на българския пазар, като развива портфейл от повече от 10 търговски марки, най-разпространените от които са Inmedio, Relay, 1Minute, Onda Cafe, Hello Bakery, Discover Bulgaria и др. Управлява верига от 120 търговски обекта в повече от 30 града в страната, разположени в пътнически зони, търговски центрове и офисни комплекси.