In Time замразява цените

In Time остава вярна на политиката си да работи в полза на клиентите си и прави поредната крачка в затвърждаването си като лидер. През декември 2018 г. официално бе обявена ценовата листа на куриерската фирма за 2019 г., която ще запази нивата от началото на годината.
Другият подарък към всички клиенти е неначисляването на такса гориво. Към момента на пазара средната ставка за гориво е между 3% и 12%.
"За нас е изключително важно да дадем възможност на клиентите ни да стават все по-големи и успешни. Чрез запазването на тарифата и липсата на такса гориво ние осигуряваме комфорт и спокойствие, че цената на услугата към момента остава непроменена. In Time е надежден и стабилен партньор за всички свои настоящи и бъдещи клиенти", коментира Ангел Колев, директор "Продажби и бизнес развитие" на In Time ООД.
С цел оптимизиране на мрежата и подобряване качеството на предлаганите услуги от 1 януари
In Time променя услугата "Стандарт спестовен" и вече няма да се предлага за пратки, изпратени от населени места, попадащи в зони 4 и 5. Прекратява се и предлагането на услугата "Супер експрес", като в София клиентите ще могат да се възползват от експресната градска услуга "Сити Експрес".
"Сити Експрес" е без аналог на пазара и предлага експресна куриерска услуга за територията на град София, като пратките се разнасят за интервал от 90 или 180 минути.
Като оторизиран представител на UPS за България In Time ще продължи да предлага и през новата година една от най-качествените куриерски услуги както в България, така и в цял свят. Мрежата на UPS доставя пратки в над 220 страни. Широката гама от услуги с добавена стойност за клиента непрекъснато се обновява, за да отговори на динамично променящите се потребности на пазара. Ежедневно в системата на UPS преминават 15,1 милиона пакети и документи.