Ускорено развитие на услугите на "Сити Експрес"

В края на 2017 г. In Time прие в семейството си търговската марка "Сити Експрес®". Това означава традиции, професионализъм, силно клиентоориентирано поведение и много опит в предоставянето на куриерски услуги. В момента пратките през мрежата на "Сити Експрес" бележат висок ръст, достигайки до най-високите си нива в края на годината.

Същността
Услугите "Сити Експрес®" ви дават уникална възможност да се възползвате от извършването на много спешни доставки "от ръка до ръка" на територията на град София. Пратките се доставят в рамките на деня на изпращането им и може да бъдат: "Сити Експрес 90 минути", "Сити Експрес 180 минути" и "Сити Експрес Стандарт" - до края на деня.

Спецификите
Намираме решения за пратки, които са времево и температурно чувствителни и за тях е задължително да се доставят в рамките на същия работен ден, в който сме ги взели от вас. Услугите са изключително удобни за всички хора и компании, които се нуждаят от спешни пратки в рамките на града.

За кого
Наши клиенти са адвокатски дружества, консултантски компании, частни съдебни изпълнители, лаборатории, различни специализирани клиники, зъболекарски кабинети, дистрибутори на лекарства, печатници, цветарски магазини, банки и др.
Безупречното качество и наистина индивидуалният подход към нуждите на всеки клиент позиционират услугата като предпочитана пред останалите бързи куриерски услуги на пазара. Тенденцията е в покачване на търсенето на "премиум услуги" с по-висока добавена стойност.