Иновации в намирането на таланти

Представете си да имате свободен достъп до едни от най-висококвалифицираните кандидати и с лекота да намирате качествени кадри, които да издигат бизнеса ви нагоре. Звучи прекрасно, нали? И вече е възможно.
nPloy е платформа от ново поколение, която преобразява процеса на търсенето на кадри. Разработена изцяло от български таланти, услугата драстично променя начина на традиционното предлагане и търсене на работа и го заменя с т.нар. matching* на подходящата компания и позиция с подходящия кандидат.
Основните разлики между nPloy и останалите продукти на пазара са три: моделът на заплащане; иновативната практичност, предложена от платформата; допълнителните услуги, които са неделима част от абонаментните планове.

Моделът на заплащане е на принципа "плати за интеракция"
Това означава, че работодателят заплаща само когато е удовлетворен от интереса към дадената позиция и желае да започне комуникация с одобрен кандидат, а не за самото публикуване на обявата. Освен възможността да се заплаща за единична обява, платформата предлага и ефективни абонаментни планове, което напълно покрива нуждите на малки и големи компании, търсещи активно млади професионалисти с богата квалификация.

Практичността е от значение
Практичността на услугата се изразява в това, че максимално много от използваните ресурси са на едно място - на работодателите е дадена възможността да публикуват обяви, да преглеждат и сравняват заинтересовани кандидати и да създават бележки за тях, което позволява следене на прогреса на контакта с дадения кандидат. След като работодателят одобри талант за дадена позиция, връзката между двете страни се осъществява директно в платформата чрез чат в реално време. Тази пряка връзка, която се случва от вашия лаптоп или таблет, наподобява първоначалното интервю и оптимизирайки този етап, компанията спестява време и прави процеса по-удобен. Още повече nPloy е услуга под формата на безплатно приложение от страна на кандидата, което допълнително улеснява комуникацията.

Широк набор от кандидати
Една от допълнителните услуги, от която компаниите биха могли да се възползват, е достъп до палитра от таланти, която включва кандидати с висок профил, с опит и образование в чужбина, кандидатстващи по позиции във всички сектори, като преобладаващите за момента са ИТ, обслужване на клиенти, продажби, аутсорсинг, анализиране на данни, финанси и счетоводство, маркетинг и туризъм.
Чрез тази услуга работодателите имат възможност да филтрират кандидатите със завършен профил в приложението и да предприемат първата крачка, като изявят интерес към харесан от тях талант. Ако въпросният кандидат потвърди интерес към позицията - има match и двете страни могат да започнат разговор в платформата.

Защо да изберете nPloy
nPloy оправдава инвестицията си, защото е изцяло ориентиран към резултати. Дава възможност да достигнете дори до пасивно търсещите работа. Внедряването на nPloy в компанията се случва по естествен начин поради леснотата на използването му. Не се изисква специална техническа поддръжка и същевременно е всеобхватна услуга.

Ефективен предварителен подбор
Алгоритъмът на nPloy извършва и автоматизирана предварителна селекция - показва само най-подходящите обяви на кандидатите спрямо опита и очакванията им и съответно работодателите получават по-малко, но по-качествени и подходящи профили.

Свържете се с нас
Понеже вярваме, че nPloy ще очарова и вас, в момента предлагаме преференциални условия. Пишете ни на office@nploy.net.