Bulwork® First IT/ITES Recruitment Agency Зеленият кръг

  • Намаляване разхода на хартия.

  • Разделно събиране на отпадъците с отделно кошче за хартия.

  • Оптимизиране употребата на електричество.

BULWORK BULGARIA

FIRST IT/ITES RECRUITMENT AGENCY

 

Кои сме ние?

Bulwork Bulgaria е първата агенция за подбор на ИТ специалисти в България. Създадена е през 2000 година и вече 10 години е водещ лидер на пазара, предлагаща цялостни решения в управлението на човешките ресурси в областта на Информационните технологии. Благодарение на натрупания опит през тези години и висококвалифицираните специалисти, които работят в компанията, Bulwork Bulgaria обслужва както български, така и международни компании и се стреми непрекъснато да предоставя най – доброто с цел постигане на висококачествени резултати.

Ние от Bulwork Bulgaria вярваме, че нашият успех зависи от успеха на клиентите ни. Затова основна задача е да следим техните изисквания и със всеки следващ проект се стараем да надхвърляме техните очаквания като по този начин се утвърждаваме като доверен съветник. Качеството, което се предлага е винаги на високо ниво и е гарантирано от висококвалифицираните професионалисти на Bulwork Bulgaria.

 

Мисия и визия

Нашият стремеж е свързан с това да се утвърждаме като лоялен партньор в предоставянето на услуги по подбора на персонал в една компания. Ние залагаме на традициите и опита, които сме придобили през годините от нашата работа.

Насочени сме към откриването на хора, които мислят като професионалисти, имат отличен теоретичен и търговски работен опит и бизнес етика. Хора, които са благонадеждни и харизматични, за да могат да подкрепят компаниите в постигането на техните цели и в приноса им към обществото. Нашето желание е да бъдем един полезен и отговорен участник в съвременния корпоративен свят.

Услуги

-Подбор и оценка на специалисти в областта на информационните технологии;

-Маркет тест на пазара на труда в областта на информационните технологии;

-Анализ на IT пазара на труда в България;

-Консултиране за състоянието на българския ИТ пазар на труда, нива на възнаграждение на служителите, бонусни практики, мотивационни програми, програми за задържане на персонала;

-Аутсорсинг дейности по управление на човешките ресурси в компанията.

 

 

Успешни проекти

Sutherland Global Services

Един от големите клиенти на Bulwork Bulgaria, с който бяха изпълнени два мащабни проекта. През 2008г. стартира проучване на пазара по запитване на Sutherland Global Services, за да осигури наличието на специалисти за поддръжка на клиенти с 14 европейски езика. Sutherland Global Services отвори офис в София през май 2008г. и назначи 130 служителя.

През 2009г. Bulwork Bulgaria подпомогна Sutherland Global Services и Cisco да открият в София първия център за техническо обслужване на клиенти на 9 езика.

Третият успешен проект бе завършен с наемането на 45 специалисти  по вземанията, говорещи шведски, финландски, датски, норвежки, холандски или италиански език.

Hewlett-Packard

През 2005г. Bulwork Bulgaria трабваше да открие за 4 седмици 100 квалифицирани ИТ специалисти с познания по немски, френски и английски език. От тях 72 души бяха избрани за финално интервю и месец по-късно бяха назначени.

Клиенти

  • Софтуер – Microsoft; Dais Software; Nemetschek; Seeburger; Infonetica; Stanga; Playtech; Blogtronix; Acsior.
  • Хардуер – Stone Computers; R&M, XEROX.
  • Центрове за обслужване на клиенти – Sutherland; HP; Novell; Sofica; Moneybookers; 60K, BTC Contact, Globul; Siemens; Comverse.
  • Банкиране, финанси и застраховане – ING; Postbank; ProCredit Bank; United Bulgarian Bank; BRS.
  • ERP и системно интегриране – SAP; Siemens; Software AG; Bull; CNSys;
  • Продажби на дребно и потребление – Sopharma; Philip Morris, Kamenitza; Keros; Danone; Nestle.
  • Автомобили: Witte Automotive; Montupet.Контакти

 

Listo