Дизайн Борд Зеленият кръг

  • Ние вярваме, че опазването на околната среда е едно от най-големите предизвикателства пред съвременните компании.

  • Именно затова се ангажираме да повишим нашата енергийна ефективност, да намалим употребата на консумативи и да насърчаваме нашите служители, клиенти и партньори във всички техни действия, свързани с опазването на околната среда. Ние вярваме, че по този начин ще успеем да дадем своя принос в борбата с промените в климата и замърсяването на природата.

Дизайн Борд е водеща европейска компания, специализирана в областта на бранд дизайна и дизайнa на опаковки.  Повече от 40 години ние предлагаме иновативни решения за дизайн на опаковки за широк кръг от международни клиенти в сферата на бързообортните стоки.

Експертизата ни се простира на територията на Европа, Близкия Изток и Африка, като  оперираме от три стратегически географски точки: Брюксел, Женева и София, а съвсем скоро и  Кайро. Нашето най-силно убеждение е, че e от изключително значение да предоставяме  на нашите клиенти интеркултурен подход към техните глобални марки и същевременно  разбиране към културните особености за техните локални брандове.

Ние се стремим да успяваме чрез хората си, защото сме уверени, че те са най-важното конкурентно предимство, което притежаваме и осъзнаваме, че бизнес планът не означава нищо без хората, които да му вдъхнат живот и осъществят чрез тяхната съпричастност и изобретателност. Нашата стратегия, хора и ценности са уникален и безценен актив, който не би могъл да бъде възпроизведен.

Listo