"Джоана 4" ЕООД Зеленият кръг

  • Поемаме ангажимент да намалим разхода на хартия, в случаите когато е крайно необходимо да се разпечатват документи ще използваме скрап хартия.

  • Намаляване на потреблението на ел. енергия.

  • Да участваме в ЕКО инициативи, при всяка предоставена възможност.

  • Да информираме и запознаваме нашите клиенти с всички ЕКО рекламни материали.

Фирма Joana 4U е млада, бързо развиваща се маркетингова компания, специализирана в разработката и прилагането на маркетингови кампании за ефективно подпомагане на бизнеса!

Нашите клиенти са компании, които искат да разберат и използват по оптимален начин добрите рекламни практики, за да спечелят повече от подобрената комуникация с клиенти и доставчици.

Ние се стремим да оптимизираме вашата вътрешна инвестиция в маркетингов и рекламен персонал, предлагайки удобен и практичен начин за управление на всички ваши маркетингови дейности отвън.

Нашият екип обединява професионалисти, които работят за вас. Хора, които ще се погрижат за задоволяване и на най-нестандартните Ви желания и ще предложат решения на всеки възникнал въпрос. Можете да разчитате на дългогодишния опит на професионалистите във фирмата, което Ви гарантира сигурност при всяка наша съвместна работа. В същото време ще се запознаете с млади, абициозни и креативни хора със свежи идеи, които да допринесат за развитието на Вашия бизнес.

www.joana4u.com

Listo