• Създаване на еко офис. Eco Office стимулира използването на рециклирани и биоразградими продукти в офиса, създава програми за разделно събиране на отпадъци и поставяне на енергоспестяващо осветление и оборудване.

  • Всички еко продукти на едно място. Служителите в офисите, които искат да създадат еко офис, трябва да прекарат месеци, за да открият всички производители и вносители на различните еко продукти. Целта ни е да съберем на едно място всички производители и вносители на еко продукти, за да улесним откриването и използването им.

  • Компаниите събират разделно с Eco Office . Eco Office предоставя безплатни контейнери за разделно събиране на хартия, тонер касети, батерии и стара техника. Транспортирането до фирми за рециклиране също е безплатна услуга за нашите клиенти.

Представяне на компанията
Eco Office предлага богат избор от стандартни и еко продукти за офиса и помага на компанията Ви да участва активно в опазването на околната среда.
www.ecooffice-bg.com
Всички продукти на едно място, за да спестите време и разходи:
Хартия и канцеларски материали, хигиенни и почистващи средства, храни и напитки,
офис техника и консумативи.
Безплатна доставка за поръчки над 49лв без ДДС. Доставка до 24 часа. Ако консумативите не Ви трябват спешно – изчакайте. По този начин ни давате възможност да съчетаем няколко доставки и да ограничим вредните емисии от транспортирането на стоката до Вашия офис.

Защо Eco Office?
Защото прекарваме голяма част от времето си в офиса. Всичко в офиса се прави от някаква суровина – хартия, пластмаса, енергия. Суровините не са като човешката глупост – все някога се изчерпват.
Бизнесът и ресурсите са свързани. Компанията Ви ежедневно използва ресурси. От Вас зависи дали ще използвате офис продукти щадящи околната среда. Можем да започнем заедно.
Ангажименти, които поемаме:
Създаване на еко офис.
Eco Office стимулира използването на рециклирани и биоразградими продукти в офиса, създава програми за разделно събиране на отпадъци и поставяне на енергоспестяващо осветление и оборудване.
Всички еко продукти на едно място.
Служителите в офисите, които искат да създадат еко офис, трябва да прекарат месеци, за да открият всички производители и вносители на различните еко продукти.
Целта ни е да съберем на едно място всички производители и вносители на еко продукти, за да улесним откриването и използването им.
Компаниите събират разделно с Eco Office .
Eco Office предоставя безплатни контейнери за разделно събиране на хартия, тонер касети, батерии и стара техника. Транспортирането до фирми за рециклиране също е безплатна услуга за нашите клиенти.

Listo