• Следене и показване качеството на въздуха на околната среда

  • Разпространение на на ски и сноуборд оборудване, изработено от екологични суровини и материали

  • Откриване на течове от токсични и горими газове

ЕЛФИДА ЕООД е създадена през 2006 г. като рекламна агенция и до края на 2008 г. се занимава предимно с изработката на печатни материали във вид на визитки, дипляни, брошури, каталози и др. През 2009 г. дейността и се разширява и към палитрата и от услуги се прибавя книгоиздаването и рекламата за известни наши списания и всекидневници.

През тези няколко години фирмата не изневерява на философията си, а именно, да предлага на своите клиенти уникални и най-вече индивидуално насочени решения, гарантирани чрез използването на висококачествени и преди всичко, екологично чисти суровини и материали, които задължително попадат в графата „безпроблемни за здравето на човека”. Нещо повече, влагането на ръчно изработени хартии и бои се превръща в неин стандарт.

Отчитайки тенденцията на засилващ се интерес на хората към подобряване на естествените условия на живот, както и нарастването на загрижеността относно бъдещето на идните поколения, от 01.01.2010 г.  ЕЛФИДА решава да концентрира вниманието си върху разпространението на екологично чисти изделия и техника за околната среда. За целта е подписан договор с немската фирма NiKa-Umwelttechnik GmbH

 

Климатични данни, финa прах, стационарни или преносими уреди за измерване на отработени газове, лазерни или ръчни устройства за откриване на течове при газовете, измервателни станции, Радон или Гайгерови броячи, киселинни (pH) стойности, LUX и соларни величини, а за десерт - ски и сноубордове от бамбук

– продукция, имаща за цел да популяризира не само природосъобразния и отговорен начин на живот, но и да покаже, че бъдещето наистина зависи от всеки един от нас.

 

Listo