Фистокомерс ООД Зеленият кръг

  • Стремежът ни е непрекъснато да разширяваме и развиваме продуктовия асортимент на нашата ЕКО марка.

  • ще използваме рециклирана хартия за печат на нашите документи и хартия втора употреба

  • ще предаване за рециклиране офис техниката излязла от употреба, и ненужните документи и каталози

Фирма Фистокомерс е създадена през 1993 година и дейността и е внос и дистрибуция на канцеларски материали и ученически пособия. Представител е на над 20 Еропейски марки за българския пазар в този сектор и в същото време успешно налага и развива продуктова гама под собствени марки.
От 2 години Фистокомерс активно се включва във всички ЕКО и БИО инициативи на своите партньори и стана първата и засега единствена българска фирма в канцеларския бранш, която предлага изделия не просто от рециклирани материали, а от 100 % биоразградими суровини. През 2009 година сложихме началото, представяйки серията GREEN на фирма ICO. Миналата година продължихме „зелената” идея, като презентирахме уникалната тогава разработка на Bio 2 . Но тъй като Bio 2 попада във високия ценови клас и за да провокираме масовия потребител да използва такива продукти, тази година Фистокомерс успя да предложи на българския пазар Био асортимент на значително по-достъпни цени.
Серията Еко фисто включва най-широко използваните продукти за съхранение на документи и презентации - от обикновената папка-джоб и папка с перфорация до чантата за документи.
Ние сме убедени, че в тези продукти е бъдещето, защото освен че щадят природата, те не изискват допълнителен ресурс за преработката си.
Известен е факта, че едно дърво израства за 200 години, а хората го отсичат за 2 минути за да направят хартия, на която честичко пишат : “Пазете природата”.
За да израснат децата ни отговорни към бъдещето, трябва да възпитаваме в тях любов и грижа към природата от най-ранна възраст. Затова създадохме серията ЕКО ФИСТО - тетрадки за зелена планета. Те са изработени от рециклирана хартия и тъй като са адресирани към различни възрастови групи, са с изключително свеж и следващ основната „зелена” идея дизайн.
Стремежът ни е непрекъснато да разширяваме и развиваме продуктовия асортимент на нашата ЕКО марка.

Поздрави,
Фидана Странска
Управител на ФИСТОКОМЕРС ООД
София, Младост 1, бл. 30
тел. 02/ 978 90 26, факс 02/ 978 93 56
моб. тел. 0896 608 607
e-mail: fifi@fistocommerce.com
www.fistocommerce.com

ICO GREEN - канцеларски продукти от биоразградима пластмаса, получена от царевична скорбяла и продукти от рециклирана хартия
BIO 2- асортимент за съхранение на документи и презентации от 100% ОКСО-БИОРАЗГРАДИМ полипропилен.
ЕКО ФИСТО - асортимент за съхранение на документи и презентации от 100% ОКСО-БИОРАЗГРАДИМ полипропилен, тетрадки и химикалки от рециклирани материали

Listo