• Активно участие в зелени инициативи.

  • Използване електронно банкиране и електронна кореспонденция към държавната администрация и бизнес организации.

  • Засаждане по едно дръвче за всеки рожден ден на фирмата.

  • Приобщаване на нашите многобройни клиенти към зелената кауза и ефективно използване на ресурсите, чрез внедряването на нашата ERP система.

 

GenSoft Ltd. е високотехнологична софтуерна фирма, основана през 1997г. от екип професионалисти.

Фирмата е фокусирана в развитието и внедряването на своя основен продукт MoneyWorks.

Мотото на продукта е "Софтуер, който знае всичко за Вашия бизнес".

GenSoft MoneyWorks е ERP система , проектирана като софтуер, който да покрива всевъзможните нужди на бизнес управлението. Различните модули на програмата Склад, Счетоводство, Производство, Маркет,Отдалечени връзки и WEB версия на продукта дават подходящо решение за фирми от малкия и среден бизнес -търговия на едро и дребно, производствени предприятия, супермаркети, вериги магазини, счетоводни къщи, сервизи и др. А MoneyWorks FREE – безплатната версия с намалена и опростена функционалност,е подходяща за малки и семейни фирми.

Новият продукт GenSoft Bizzio получи "Златен медал и диплом" за най-иновативна ERP система при представянето си на Международния технически панаир Пловдив 2010. Предназначен е за клиенти с много големи изисквания към обслужващия ги софтуер.

С последователна и коректна политика GenSoft си извоюва име на надежден партньор, на който са се доверили над 8000 фирми.За сравнително кратко време фирмата се утвърди като един от лидерите на пазара на ERP системи.

Фирмата осигурява отлична поддръжка за проблемите на своите клиенти - по телефона, онлайн , на място, предлага курсове за допълнително обучение, видеоуроци.

Фирмата разполага с офиси в София, Пловдив, Варна, Русе , Габрово и широка дистрибуторска мрежа в страната и чужбина.

Повече информация ще получите на нашата фирмена страница www.gensoft.bg

 

 

Listo