Хаглайтнер Хигиене България ЕООД Зеленият кръг

  • С фирмената ни политиката "зелена ефективност" фирма HAGLEITNER си постави амбициозната задача да произвежда всички препарати за хигиена в кухнята и при прането, без съдържание на опасни съставки. Днес гордо можем да заявим, че всички продукти за дозиране в тези две съществени основни сфери на дейността ни, се произвеждат без оцетни киселини и фосфати. Заместили сме тези суровини с екологични алтернативи, които не вредят на здравето. Изискване, което е определящо за посоката на развитие на целия бранш.

  • Продуктите от серия una са отличени с австрийския знак за околна среда, както и с EU-Ecolabel - официалния знак за околна среда на Европейския съюз. Този етикет се дава само на онези продукти, които напълно отговарят на строгите критерии за екологична чистота, като същевременно постигат високи резултати в почистването.

  • Вторият стълб на „зелената ефективност” е концентрацията на продуктите. В основните си производствени бази в Цел ам Зее, HAGLEITNER разработва и произвежда самостоятелно дозатори, препарати и хигиенни консумативи. Съвременната технология на производство дава възможност за постигане на максимална концентрация на активни съставки. Така се оптимизира обема продуктите, с което се намаляват и разходите за транспорт - съществен принос към баланса на CO2.

  • Иновативните системи за дозиране предотвратяват предозирането. Това прави „зелената ефективност” изключително икономична, а рационалният подход към използваните суровини се превръща в икономическо преимущество и за потребителите.

Групата HAGLEITNER е специализирана в
областта на професионалната хигиена. Водещата идея в нашата фирмена философия е
"Иновативна хигиена", която отразява стремежа ни към непрекъснат
процес на развитие и подобрения.

Групата HAGLEITNER
се разшири значително в последните няколко години. Цел ам Зее, Австрия е
не само мястото, където се намира централния офис, но също и тук са построени модерните производствени
мощности за препарати, хартия и дозиращи системи.

Дългогодишният опит,
високото качество на услугите и богатата гама от продукти и оборудване,
поставят HAGLEITNER в позицията на водещ производител и доставчик в
професионалната хигиена. Това означава сигурност в партньорството с реномирана
компания, която предлага оптимални решения във всички сфери на професионалната
и индустриална хигиена.

Listo