"Кафе на Колела" EOOD Зеленият кръг

  • Да използваме чашки за еднократна употреба които са произведени от хартия и от възобновяеми източници като пшеницата и са напълно биоразградими.

  • Това е бизнес,който използва за придвижване колело и по този начин се ангажираме да популяризираме и акцентираме на алтернативните възможности за движение и да провокираме малки и големи да мислят в насока каране на колело.

  • Да предлагаме кафе специалитети и напитки без консерванти,както и включване в асортимента на изцяло био продукти.

Моделът “Кафе на Колела” предлага едно уникално кафе-преживяване за нашите клиенти. Чрез отличителното вело-кафе и високия клас оборудване ние имаме възможност да предложим топли и студени напитки с най-високо качество,които не само отговарят,но и надхвърлят качеството на подобни питиета,предлагани в заведенията.

Залагаме на прясно изпечено и смелено пред клиента кафе,което е приготвено от професионален барист.Кафе специалитетите и напитките са поднасят в точните пропорции,на определената температура и със спазена технология на изработване.

“Кафе на Колела” може да се използва практически навсякъде –и на открити, и на закрити локации,което дава възможност за ситуиране на Мобилната кафетерия на разнообразни места,където има голям човекопоток и ограничение в предлаганата търговска площ (места като паркове,градини,централни алеи,метростанции,бизнес центрове...)

Мисията ни е насочена в няколко аспекта:

Продукт- да предоставяме на клиентите най-доброто качество в сферата на кафе-специалитетите и напитките.

Клиенти-да получават гурме продукти направени от професионален барист и са на достъпна цена; повишаване кафеена култура и знания на клиента

Служители-развиване знанията и уменията на баристите

Общност-да подпомагаме общността чрез развиване на франчайзинг системата и създаване на нови работни места

Икономика-да работим и да се развиваме успешно,чрез правилните икономически решения.

Listo