Лотос Адвъртайзинг (Ilyan.com) Зеленият кръг

  • Като една от водещите web агенции в България, екипът на www.ilyan.com се стреми да използва зелени технологии във всички свои проекти. Като един от лидерите в областта на дигиталния маркетинг ние пряко ограничаваме използването на хартия. Ще продължим да предлагаме дигитални решения, при които клиентите проследяват ефективността на маркетинговите си активности и могат бързо да вземат мерки за подобряване на използването на ресурси в кампаниите си. Системите ни за управление на проекти и клиенти са проектирани за минимално използване на ресурси като така пестим от електроенергия и излишни материали. Ние обещаваме да продължим тази тенденция като постоянно я обогатяваме и развиваме.

Лотос Адъвртайзинг (Ilyan.com) е съсредоточена в областта на визуалната комуникация и в разработката на цялостната визуална среда на комуникация с клиента (visual user experience). Ние помагаме на клиентите ни да фокусират визията за себе си i/или продукта си и да намерят най-ефективните канали за комуникация.

За 17 години сме изградили в България, Европа и САЩ повече от 200 корпоративни идентичности за компании, над 150 уеб страници. Компанията е притежател на 6 награди на Българската Уеб Асоциация“. Услугите на компанията са в областта на Стратегически маркетинг, Корпоративна идентичност, Уеб дизайн и интернет комуникация, Дизайн на интерфейси и ползваемост, Печатна комуникация и дизайн, Продуктов дизайн и дизайн на опаковки. Нашата роля е да създадем авангардни подходи за маркетинга на компанията и да ги реализираме с незабравима визия и перфектна техника.

Ilyan.com и екипът са добре познати в бранша. Илиян Ковачев е творчески директор и основател на

Ilyan.com. Той е изградил името на компанията като иновативно студио за визуална и интернет комуникация. Илиян е печелил редица авторски награди за дизайн и многократно е бил член на жури в национални конкурси. Георги Малчев е съдружник в компанията, сертифициран бизнес консултант и лектор. Той има обширен опит в управлението на организации, в стратегическия маркетинг, и в бизнес развитието - от зараждането на идеята, през планирането до реализацията и развитието й като услуга, бизнес линия, бранд и компания. В биографията си Георги има обширен опит както бизнес консултант, мениджър, директор и член на борда на директорите в редица големи организации в областта на

услугите и производството. Екипът на Ilyan.com включва дизайнери, предпечатници и програмисти експерти с опит в областта на визуалната и интернет комуникация.

Работим активно с клиенти в индустрии като − бързооборотни стоки ( Milka, Jacobs Monarch, Jacobs 3in1, Suchard, Лудогорско пиле), недвижими имоти (Business Park Sofia, BalRec , AG Capital, Forton, BLD, Green Life, Advance Valuations, Alfa Property Management, Litex Tower), финансов сектор (Българска Фондова Борса, BenchMark, CreditCenter, RapidFinance), юридически услуги (Varadinov&Co, Legacom, Casus Legal Office, IV&Co, Bojinov&Bojinov). Повече за портофиото ни може да намерите на www.ilyan.com.

Listo